Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Webbasics παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για παρουσία της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο. Είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία ,που στόχος της είναι να βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις μέγιστες δυνατότητες που σας προσφέρει το internet. Ασχολούμαστε με φακέλους Εσπα και αναπτυξιακό από το 2014 με μεγάλη επιτυχία και έχουμε έμπειρους συμβούλους επιχειρησεων.

Η Εταιρία μας απαρτίζετε από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, που έχουν ως σκοπό οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουν εκτός από επαγγελματικές και αποτελεσματικές να είναι και καλαίσθητες, για να θεωρούνται επιτυχημένες. Εμπιστευτείτε λοιπόν την Webbasics για να αποκτήσετε μια επαγγελματική και επιτυχημένη ιστοσελίδα για σας, γιατί κάθε νέο έργο, για εμάς είναι μια καινούργια πρόκληση…
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Internet και κατασκευάζουμε λογισμικές εφαρμογές υψηλού επιπέδου.

Με ραγδαία αύξηση στον κύκλο εργασιών μας, μπορούμε πλέον να παρέχουμε μία ευρεία γκάμα εφαρμογών και διαδικτυακών υπηρεσιών.

Στην Webbasics δίνουμε πάντα έμφαση τόσο στην υψηλή λειτουργικότητα όσο και στην αισθητική κάθε παρουσίας ή διαφήμισης στο Internet, δημιουργώντας ιστοσελίδες ανάλογου περιεχόμενου ενώ οι εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει έχουν βοηθήσει σημαντικά αρκετούς επιχειρηματίες όσον αφορά την οργάνωση των εταιριών τους.
Το προσωπικό της εταιρίας μας, ενημερώνεται για τις τελευταίες τεχνολογικές και προγραμματιστικές εξελίξεις έτσι ώστε οι προτάσεις μας να είναι σύγχρονες και ευέλικτες.

Στόχος μας είναι ο συνεχής εκσυγχρονισμός της εταιρίας με γνώμονα την  ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας.