Όροι Χρήσης Webbasics

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο WebBasics..gr .

Κάνοντας χρήση του site της εταιρείας μας, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους:

1.Ένα σύνολο πληροφοριών, προγραμμάτων, δεδομένων και υπηρεσιών που η WebBasics τοποθέτησε στο site, ανήκουν αποκλειστικά στην WebBasics ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, προστατευόμενες από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Αυτές διατίθενται στους επισκέπτες του site για καθαρά προσωπική χρήση.

2.Η χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο γι εμπορικούς σκοπούς, επιτρέπεται μόνο μετά από γραπτή άδεια της WebBasics ή του ανάλογου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η αντιγραφή, επανέκδοση, φόρτωση, διάδοση, διανομή καθώς και μεταπώληση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου της εταιρείας μας.

3.Οι χρήστες servers της WebBasics απαγορεύεται να δημοσιεύουν υλικό που προσβάλει την δημόσια αιδώ, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, είναι πορνογραφικό και ανήθικο σύμφωνα με τα ήθη της Ελληνικής κοινωνίας .

4.Η WebBasics δεν φέρει ευθύνη ή υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ηθική βλάβη που προκύπτει από χρήση του δικτυακού κόμβου. Η WebBasics δηλώνει ότι τα έγγραφα που δημοσιεύονται στον διακομιστή αυτό είναι ακατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό.

5.Η WebBasics δεν ελέγχει το περιεχόμενο, την ποιότητα υπηρεσιών ούτε κ την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των δεσμών (hyperlinks) προς άλλους δικτυακούς τόπους που περιέχει στο site της. Οι χρήστες του ιστοχώρου μας, παραιτούνται οποιωνδήποτε νομικών διεκδικήσεων κατά της WebBasics σε σχέση με δικτυακούς τόπους που συνδέονται με την WebBasics.

6.Εάν έχετε πρόσβαση στο site μας από χώρα εκτός Ελλάδος, υποχρεούστε να ακολουθείτε την σχετική νομοθεσία της χώρας αυτής.

7.Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε σε κάποιες σελίδες του δικτυακού μας τόπου,(όνομα, διεύθυνση, email κ.λ.π.) τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια ,πάντα σύμφωνα με τον νόμο 2472/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Χρησιμοποιούνται , με σκοπό την εκτέλεση συναλλακτικής σχέσης, για στατιστικούς λόγους ή προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας με το χρήστη.

8.Η WebBasics έχει το δικαίωμα να καταργήσει την ιδιότητα μέλους σε περίπτωση παραβίασης όρων του παρόντος.
Τα μέλη είναι υποχρεωμένα να σέβονται όλους τους κανόνες ελληνικού και διεθνούς δικαίου καθώς και τους κανόνες ηθικής τάξης. Η συμπλήρωση των βασικών στοιχείων στην φόρμα εγγραφής είναι απαραίτητη ώστε να γίνει ένα μέλος αποδεκτό.

9.Στην WebBasics έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε οποιαδήποτε υπηρεσία με χρήση πιστωτικής κάρτας (Καταχώρηση, ανανέωση domain name, αγορά πακέτου φιλοξενίας (hosting) , πληρωμή για κατασκευή Web site) . Η Τράπεζα που συνεργάζεται η WebBasics για τον σκοπό αυτό είναι η Τράπεζα Ate.
Το πιστοποιητικό ασφαλείας παραχώρησε η Geotrusted,μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες έκδοσης πιστοποιητικών ασφαλείας SSL στον κόσμο ). Οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους ONLINE με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές τους.

10.Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας (hosting)  πελάτη, είτε μεταπωλητή, η WebBasics παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του λογαριασμού φιλοξενίας. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει ακύρωση του συμφωνητικού που έχει συνάψει με την WebBasics, σε περίπτωση που δεν μείνει ευχαριστημένος από το επίπεδο υπηρεσιών της εταιρείας μας. Σ’ αυτή την περίπτωση, επιστρέφεται στον πελάτη όλο το ποσό της συνδρομής του εκτός εάν αυτό συμπεριλάμβανε πρόσθετα έξοδα (αγορά ή ανανέωση domain name, προμήθειες τραπεζών ή πιστωτικών καρτών, έξοδα εγκατάστασης, πρόσθετες υπηρεσίες), οπότε κ παρακρατούνται. Η επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ μπορεί να γίνει μετά το τέλος της 30ής μέρας συνδρομής.

Η  WebBasics έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site χωρίς καμία προειδοποίηση όπως επίσης το ίδιο μπορεί να συμβεί και για τους ανώτερους όρους.