Κατασκευή Ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη

Ποιοτική κατασκευή ιστοσελίδας σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες για αποτελεσματική διαφήμιση από την webbasics.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Σχεδιασμός Δυναμικών και στατικών sites . Επαγγελματικός σχεδιασμός για ιδιώτες , εταιρίες σε πολύ μικρό κόστος με την εμπειρία ετών στο χώρο του web design ! Ένας από τους τομείς με τους ασχολούμαστε με μεγάλη επιτυχία, είναι η κατασκευή ιστοσελίδων . Έχοντας πλέον την εμπειρία λόγω του μεγάλου πελατολογίου μας, μπορούμε και προσφέρουμε στοχευμένο αποτέλεσμα.

Δώρο 75 adwords ads 

Φιλικό σε mobile version

Seo friendly

E-shop

Απόλυτη λύση για ιδιώτες που επιθυμούν μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη , λειτουργική παρουσία στο διαδίκτυο.   Ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν απεριόριστες δυνατότητες . Παρέχουν δυνατότητα πλήρους διαχείρισης ιστοσελίδας από εσάς. Αποτελεί ουσιαστικά ένα αυτοματοποιημένο δυναμικό σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων. Η διαχείριση είναι απλή , μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεμένος στο Διαδίκτυο. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει προϊόντα - τιμές άμεσα χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής.

 

Ο τρόπος κατασκευής ιστοσελίδων μας είναι φιλικός προς μηχανές αναζήτησης ενώ λειτουργεί σωστά σε όλους τους browsers. Δίνουμε δυνατότητα στο πελάτη μας εάν επιθυμεί να διαχειρίζεται αυτός το site μόνος με γνώσεις ενός απλού κειμενογράφου. Έτσι  δεν χρειάζεται να πληρώνει κόστος συντήρησης για να μένει η ιστοσελίδα συνεχώς αναβαθμισμένη!

35

E-commerce solutions

9

Onpage Seo Campaings

22

Branding

58

Facebook ads

12

E-mail marketing

44

Wordpress Web Development

Ας ξεκινήσουμε

Πείτε μας για το project σας

Εμπιστευτείτε μας στο νέο σας βήμα