Προώθηση Ιστοσελίδας SEO Θεσσαλονίκη

Τοπικό seo για να ανεβείτε στη google.

Με τον όρο Seo ή προώθηση ιστοσελίδας είναι όλες οι ενέργειες που απαιτούνται offpage και onpage για να ανεβούμε στις μηχανές αναζήτησης.

Με το ξεκίνημα της συνεργασίας μας βάζουμε στόχους λέξεων κλειδιών και που θέλουμε να φτάσουμε . Ανάλογα με το ανταγωνισμό των λέξεων κλειδιών απαιτούνται περισσότεροι πόροι σε back links άρα και περισσότερα λεφτά επένδυσης. Αν πάμε σε keywords πιο τοπικού χαρακτήρα τότε απλοποιούνται τα πράματα λίγο αλλά εξακολουθεί να θέλει χρόνο.

Για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων χρειάζεται από 5 - 10 μήνες για να φτάσουμε στο στόχο μας και για νέα websites μπορεί και ένα χρόνο διαχείρισης και συντήρησης του seo.

62,7%

Increase in online transactions

76,58%

Revenue increase

318%

Increase in organic traffic

56%

Increase in mobile traffic

Το seo απαιτεί χρόνο για να φανούν τα αποτελέσματα . Μόλις όμως εμφανιστούν σε πρώτες σειρές ή σελίδες τότε αναβαίνει η επισκεψιμότητα πάρα πολύ . Δείτε δείγμα των αποτελεσμάτων μας αριστερά.

Απαραίτητο για σωστή προώθηση ιστοσελίδας είναι σωστό άρθρο (content) και σωστός αριθμός ποιοτικών συνδέσμων backlinks .

SEO - Search Engine Optimization H σωστή προώθηση ιστοσελίδων βοηθάει στη καλύτερη διαφήμιση της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Βοηθάει στην αύξηση κίνησης με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερους πελάτες και κατά συνέπεια  μεγαλύτερα κέρδη. 3 απλά βήματα για επιτυχία. Search Engine Optimization - Τοποθέτηση ιστοσελίδας σε όσο γίνετε καλύτερη θέση (ranking) σε μηχανές αναζήτησης. προσαρμογή του site ώστε να γίνει φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης , βελτιώνοντας λέξεις κλειδιά , μορφή του site (εικόνες , κείμενα .κ.α) . Συνεχής ανανέωση της ιστοσελίδας με υλικό ώστε να βοηθάει τους αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης να καταλάβουν περί τίνος site πρόκειται.  Web Site Analytics - Aνάλυση Μηχανών Αναζήτησης (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης λέξεων-κλειδιών,  καθώς και αρχεία robots.txt και robotsMeta tags) . Υποβολή της ιστοσελίδα σας σε κορυφαίες μηχανές αναζήτησης σε όλο τον κόσμο ή σε συγκεκριμένες περιφέρειες. Σημαντικό είναι να στοχεύετε αρχικά το τοπικό ακροατήριο σας. Καταχώρηση του site σας τοπικές μηχανή αναζήτησης όπως Google ,  Yahoo!  Live Search (MSN) .
Effective Web Development Solutions

Αυξήστε την επισκεψημότητα σας

Πείτε μας για το project σας