Κατασκευή Ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη

Affiliate Program - Πρόγραμμα Συνεργατών - Affiliate Marketing

Κατασκευή Ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη – Σχεδιασμός Δυναμικών και στατικών sites – Business Web design

Επαγγελματικός σχεδιασμός – κατασκευή ιστοσελίδων  για ιδιώτες , εταιρίες σε πολύ μικρό κόστος με την εμπειρία ετών στο χώρο του web design !

Ένας από τους τομείς με τους ασχολούμαστε με μεγάλη επιτυχία, είναι η κατασκευή ιστοσελίδων . Έχοντας πλέον την εμπειρία λόγω του μεγάλου πελατολογίου μας, μπορούμε και προσφέρουμε :

Στατικές ΙστοσελίδεςΣτατικές Ιστοσελίδες

Δυναμικές ΙστοσελίδεςΔυναμικές Ιστοσελίδες

E-shop

Απόλυτη λύση για ιδιώτες που επιθυμούν μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη , λειτουργική παρουσία στο διαδίκτυο.   Ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν απεριόριστες δυνατότητες . Παρέχουν δυνατότητα πλήρους διαχείρισης ιστοσελίδας από εσάς. Χαρακτηρίζονται από ηχητικά εφέ , γραφικά περιβάλλοντα &  πολλά άλλα που μπορούν να  σας αναδείξουν  στο διαδύκτιο.    Αποτελεί ουσιαστικά ένα αυτοματοποιημένο δυναμικό σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων. Η διαχείριση είναι απλή . Μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεμένος στο Διαδίκτυο. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει προϊόντα – τιμές άμεσα χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής.

Ο τρόπος κατασκευής ιστοσελίδων μας είναι φιλικός προς μηχανές αναζήτησης ενώ λειτουργεί σωστά σε όλους τους browsers. Δίνουμε δυνατότητα στο πελάτη μας εάν επιθυμεί να διαχειρίζεται αυτός το site μόνος με γνώσεις ενός απλού κειμενογράφου. Έτσι  δεν χρειάζεται να πληρώνει κόστος συντήρησης για να μένει η ιστοσελίδα συνεχώς αναβαθμισμένη!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ 2310626571

ΚΙΝ 6978469465

Νικολάου Γκίζη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

Ώρες 11-00 - 20:00