Όροι Χρήσης – Webbasics Guarantees

1. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας ( hosting ) πελάτη, είτε μεταπωλητή, η WebBasics παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του λογαριασμού φιλοξενίας.
Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει ακύρωση του συμφωνητικού που έχει συνάψει με την WebBasics, σε περίπτωση που δεν έμεινε ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της εταιρείας μας.
Τότε κ μόνο τότε, επιστρέφεται στον πελάτη όλο το ποσό συνδρομής του, εκτός εάν αυτό συμπεριελάμβανε πρόσθετα έξοδα (αγορά ή ανανέωση domain name, προμήθειες τραπεζών ή πιστωτικών καρτών, έξοδα εγκατάστασης, πρόσθετες υπηρεσίες), οπότε και αυτά παρακρατούνται. Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ μπορεί να γίνει μετά το τέλος της 30ής ημέρας συνδρομής.

2. Λειτουργικότητα 99,9%

Είμαστε μια εταιρία Ηοsting, που προσπαθούμε για την αδιάλειπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας . Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να κρατήσουμε την ιστοσελίδα uptime και αφού βεβαιωθουμε ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Αυτός είναι ο όρος μας προς εσάς.

3. Ενημέρωση – αναβάθμηση

Βρισκόμενοι στον τεχνολογικό κόσμο του σήμερα, βεβαιώνουμε ότι θα σας προσφέρουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε θέματα υπηρεσιών σχεδίασης και λογισμικών. Αυτό σημαίνει ότι από εμάς είναι απαραίτητο να ψάχνουμε , να ακολουθούμε και  να ενημερώνουμε τους πελάτες και τους μεταπωλητές μας για την τελευταια λέξη της τεχνολογίας . Αυτή είναι η εγγύησή μας.

4. Επαγγελματισμός

Επαγγελματισμός & τιμιότητα χαρακτηρίζουν την επιχείρηση μας. Έχετε το λόγο μας ότι το προσωπικό μας θα ενεργεί με επαγγελματισμό και σε περίπτωση κάποιου προβλήματος, να είστε σίγουροι ότι θα μάθετε την αιτία του. Αν υπάρχει ένας λόγος που σε κάνει να πιστεύεις ότι κινούμαστε αντιεπαγγελματικά  ή ανέντιμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη διαχείριση μας.

5. Παροχή υποστήριξης

Με τόσες πολλές επιχειρήσεις-επιλογές εκεί έξω, το μοναδικό πράγμα που μας διαφοροποιεί από αυτές είναι το προσωπικό υποστήριξης μας. Οποιαδήποτε ζητήματα προξενηθούν, σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο για την επίλυσή των ανταποκρινόμενοι με το γρηγορότερο δυνατό τρόπο. Παρέχουμε ζωντανή επικοινωνία, φόρμα επικοινωνίας , Facebook , Twitter , Myspace όπως και άμεση επικοινωνία μέσω τηλεφώνου.

6. Ακούμε.

Τελευταία,μα εξίσου σημαντική είναι η υποχρέωσή μας να σας ακούμε. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να είναι πραγματικά επιτυχής αν δεν ακούει τους πελάτες τους και ενεργει κατά την βουληση της. Στο κάτω-κάτω, οι πελάτες έχουν πάντα δίκαιο. Αν έχετε προτάσεις ή σχόλια σχετικά με τις υπηρεσίες μας, ή  επιθυμείτε  να προσθέσουμε νέες δυνατότητες, θα είμαστε πάντα εδώ για να  σας ακούσουμε.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ 2310626571

ΚΙΝ 6978469465

Νικολάου Γκίζη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

Ώρες 11-00 - 20:00